Trolase, svart/koppar

Trolase, svart/koppar. Akryl används ofta för skyltning på grund av den stora kontrasten när topplaminatet graveras bort. TroLase är inte UV-resistent. Kontakta oss för UV-resistent alternativ.

Fakta

Teknisk beteckning: Micro-surfaced impact acrylic

Tolerance: +/- 10%

 

 

I lager med möjlighet för leverans samma dag.

Tjocklek A4 A2 A1
1,6 mm 152 SEK 554 SEK 1005 SEK


Alla storlekar är i cm. Alla priser är inkl. moms.

Det finns inga specialstorlekar i detta material.

Godt at vide

Trolase, svart/koppar. Trolase er en UV-resistent laserakrylbaseret graveringslaminat, som både kan anvende indendørs og udendørs. Materialet er bygget op af en akrylbund med et tyndt lag af laminat på toppen. Med det tynde toplag muliggør det en flot og kontrastfyldt gravering, som gør materialet yderst velegnet til skiltning.

Trolasen er et godt alternativ til folierede bogstaver da laminaten, der ligger på ikke kan skrabes af.

Bra att veta

Våra akrylskivor har som utgångspunkt en skyddande film på bägge sidor som hjälper till att förhindra brännmärken. Den får sitta på under laserskärning, men ska materialet flatgraveras tas folien bort på den sida som ska graveras.

Linje- och rastergravering

Vid rastergravering graverar lasern väldigt täta linjer i materialet. Vid linjegravering ritas ett tunt streck på ca 0,2 mm på materialets yta.

Laserskärning

Ovansida – Inga brännmärken. Vi sätter dit en skyddsfolie på som ska tas bort när du får ditt färdiga designobjekt. Framstår som ren och skarp. Vid rastergravering tas folien bort innan vi laserskär objektet. Det finns en matt avlagring av röken från laserskärningen.

Kanter – Inga brännmärken. Framstår som skarpa och är i samma färg som själva materialet. Insidan av skarpa hörnor samt rundade kanter får en mörk färg från lasern. Detta kan tas bort med lätt slipning.

Undersida – Inga brännmärken. Framstår som ren och skarp. Vi sätter dit en skyddsfolie på som ska tas bort när du får ditt färdiga designobjekt.

Efterbehandling

Kontaktlim eller epoxy kan användas om akrylen ska monteras med annat material.