• silver_mirror_acrylic_a
  • silver_mirror_acrylic_b

Spegelakryl, silver

Extruderad klar akryl med silvrig spegelfolie på framsidan. Baksidan består av själva spegeleffektens baksida och har därför ett grått utseende.

Fakta

Teknisk beteckning: Polymethylmethacrylat (PMMA)
Vikt: 1,18 g/cm3
Tolerans: +/- 10%

I lager med möjlighet för leverans samma dag.

Tjocklek A4 A2 A1
3 mm 103 SEK 374 SEK 679 SEK


Alla storlekar är i cm. Alla priser är i SEK inkl. moms.

Leverans från 1–5 dagar

Tjocklek 200×100
3 mm 1853 SEK

Alla storlekar är i cm. Alla priser är i SEK inkl. moms


Bra att veta

Våra akrylskivor har som utgångspunkt en skyddande film på bägge sidor som hjälper till att förhindra brännmärken. Den får sitta på under laserskärning, men ska materialet flatgraveras tas folien bort på den sida som ska graveras.

Linje- och rastergravering

Spegelakryl, silver kan både linje- och rastergraveras. När akryl graveras blir ytan matt och vit. Vid rastergravering graverar lasern väldigt täta linjer i materialet. Vid linjegravering ritas ett tunt streck på ca 0,2 mm på materialets yta. Kontrasten blir störst i stöpt (GS) akryl.

Graveras vanligtvis från baksidan så att spegelfilmen tas bort, vilket ger en snygg effekt. Kan också fås med spegelyta i guld och brons i stället för silver.

Rastergravering är inte tillgängligt på storlekar över A1.

Laserskärning

Ovansida – Inga brännmärken. Vi sätter dit en skyddsfolie på som ska tas bort när du får ditt färdiga designobjekt. Framstår som ren och skarp. Vid rastergravering tas folien bort innan vi laserskär objektet. Det finns en matt avlagring av röken från laserskärningen.

Kanter – Inga brännmärken. Framstår som skarpa och är i samma färg som själva materialet. Insidan av skarpa hörnor samt rundade kanter får en mörk färg från lasern. Detta kan tas bort med lätt slipning.

Undersida – Inga brännmärken. Framstår som ren och skarp. Vi sätter dit en skyddsfolie på som ska tas bort när du får ditt färdiga designobjekt.